Trollkarlen

Daniel är en av Sveriges mest uppskattade trollkarlar!
Även om han arbetat som trollkarl i över 19 år blev han först ett riktigt känt ansikte bland barnfamiljer då han slog igenom stenhårt med sitt trolleriprogram “Den itusågade Kaninen” i SVT. Programmet slog igenom med buller och brak och slog tittarrekord efter tittarrekord vilket ledde till att hela 5 säsonger sändes.

I programmet går Daniel omkring på gator och torg och visar fascinerande nummer för människor han stöter på. Men han trollar också för en del kändisar. Däribland Måns Zelmerlöv, Amy Diamond och Anders Ankan Johansson m.fl.

Längre ner kan du se 2 klipp ifrån programmet!

Familjeföreställning

Daniels föreställningar är anpassade för hela familjen och ålder spelar absolut ingen som helst roll. Daniels måtto är att ALLA ska ramla av stolarna av skratt samtidigt som de ska gapa av förvåning efter Daniels fascinerande trollerinummer.

Vuxenföreställning

Daniel arbetar inte bara vid familjeevenemang utan gör även renodlade föreställningar som är riktat mot en vuxen publik. Daniels föreställning är kort beskrivet: fantastiskt starka trollerinummer tokkryddade med humor! Det är något som passar på företagsevent, kick-off, festivaler m.m.