Företagsevent, Kickoff & Föreläsning

underhållning trolleri
Daniel Karlsson på scen med delar av bandet Timoteij i bakgrunden.

Daniel arbetar inte bara med trolleri vid familjeevenemang. Boka Daniel för trolleri vid Företagsevent eller Kickoff!

Daniels trollerishow och utbud inom trolleri mot företag är kort beskrivet: fantastiskt starka trollerinummer tokkryddade med humor och något som passar på företagsevent, kick-off, festivaler m.m. Efter snart tjugo års erfarenhet i branschen klarar Daniel av alla möjliga former av tillställningar i alla miljöer och förutsättningar. Trolleri och humor när det är som bäst har blivit Daniel Karlssons specialité, varför han är en flitigt anlitad trollkarl som levererar långt mycket mer än det trolleri man normalt tänker på när man tänker på trolleriunderhållning.

Be om en offert redan idag via formuläret längre ner!

trollkarl Daniel Karlsson
Daniel med Steffo och Jenny i Nyhetsmorgon. se hela inslaget HÄR!
föreläsare träning
Daniel under ett av sina löppass i skogen

Daniel har också en föreläsning om sin egen träningsfilosofi som han inte så förvånande kallar för Träningstrolleri. Det är en filosofi som handlar om att förändra och förbättra sin inre bild av träning. Han själv har gått ifrån att ständigt ha misslyckats med sin träning, till att plötsligt inse vikten av den inre bilden av träning. Han har även gått ifrån att ha känt totalt avsky mot löpning till att idag älska det och, håll i dig nu, upp till dagens datum ha sprungit i dagar på raken!

Om du vill läsa mer om Daniels föreläsning och om hur man bokar kan du klicka HÄR.

Daniel har också en populär träningsblogg där han skriver inspirerande inlägg om sin egen träning och hur man bör tänka för att förändra sin inre bild av träning. Den hittar du HÄR.


Daniels storsäljande trolleribok finns att köpa HÄR!

trolleribok
Trolleriboken “Trolla med Daniel” är en storsäljare!